Sposób przygotowania:
Żeberka w miodzie i cytrusach
Żeberka umyć, osuszyć, pokroić, oprószyć solą i pieprzem.
MARYNATA miód, koncentrat, oliwa, zioła, chili, wyciśnięty czosnek wszystko wymieszać razem i posmarować każde żeberko. Wlać sok z cytryny i pomarańczy do naczynia żaroodpornego, ułożyć żeberka i odstawić na 5 godzin do lodówki.Piec pod przykryciem 100 minut w 180 stopniach po 60 minutach ułożyć na mięso pokrojone w kostkę pomarańcze.SMACZNEGO
MARYNATA miód, koncentrat, oliwa, zioła, chili, wyciśnięty czosnek wszystko wymieszać razem i posmarować każde żeberko. Wlać sok z cytryny i pomarańczy do naczynia żaroodpornego, ułożyć żeberka i odstawić na 5 godzin do lodówki.Piec pod przykryciem 100 minut w 180 stopniach po 60 minutach ułożyć na mięso pokrojone w kostkę pomarańcze.SMACZNEGO