Sposób przygotowania:
Zegar z jajek na sałacie.
Sałatę umyć,osuszyć i porwać na strzępki,ułożyć je na talerzu,pozo-
-stałe jarzyny umyć i pokroić na plasterki również układając na tale-rzu.Zrobić sos z oleju,soku z cytryny i zmiażdżonego czosnku.Jajka
ugotować na twardo,ostudzić,obrać ze skorupek i przekroić na wzd-
-łuż wpół.Ułożyć z połówek jaj tarczę zegarową,a z kawałków palusz-
-ków cyfry rzymskie,kładąc je na jajkach oraz wskazówki na środku
z resztki pomidora i paluszków.Potrawę przed podaniem posolić i
udekorować majonezem.
-stałe jarzyny umyć i pokroić na plasterki również układając na tale-rzu.Zrobić sos z oleju,soku z cytryny i zmiażdżonego czosnku.Jajka
ugotować na twardo,ostudzić,obrać ze skorupek i przekroić na wzd-
-łuż wpół.Ułożyć z połówek jaj tarczę zegarową,a z kawałków palusz-
-ków cyfry rzymskie,kładąc je na jajkach oraz wskazówki na środku
z resztki pomidora i paluszków.Potrawę przed podaniem posolić i
udekorować majonezem.
Sandra S