Sposób przygotowania:
Zestaw grillowy
Filet kroimy na plastry, doprawiamy przyprawą gyros i do grilla, zostawiamy tak na godz. Po tym czasie smażymy na grillu, aż będzie gotowe.
Sałatę rwiemy na kawałki, paprykę, pomidory i ogórka kroimy na większe kawałki. Wszystko razem mieszamy.
Jogurt mieszamy ze śmietaną, doprawiamy wyciśniętym czosnkiem i pozostałymi składnikami.
Usmażone mięso kroimy w większą kostkę, porcjujemy na talerze, obok dajemy sałatkę na talerze, wierzch polewamy sosem.
Sałatę rwiemy na kawałki, paprykę, pomidory i ogórka kroimy na większe kawałki. Wszystko razem mieszamy.
Jogurt mieszamy ze śmietaną, doprawiamy wyciśniętym czosnkiem i pozostałymi składnikami.
Usmażone mięso kroimy w większą kostkę, porcjujemy na talerze, obok dajemy sałatkę na talerze, wierzch polewamy sosem.
LUBIEGOTOWAC
marietta