iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Zielona fasolka z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Obiad na szybko. Zdrowy i nie ma za dużo kalorii. Z białek kiełbaski pozbywamy się tłuszczu grillując jej plasterki.

Zielona fasolka z patelni

Składniki:

Zielona fasolka z patelni

 

 

  • zielona fasolka

 

 

 

 

  • biała kiełbasa

Sposób przygotowania:

Zielona fasolka z patelni
Ziemniaki obieramy i gotujemy w solonej wodzie. Kroimy na mniejsze kawałki. Białą kiełbasę kroimy w plasterki i grillujemy aby pozbyć się tłuszczyku. Fasolkę wrzucamy na osolony wrzątek i chwilę gotujemy . Odcedzamy. Na dużej patelni na odrobinie masła klarowanego podsmażamy wszystkie składniki. Solimy do smaku i doprawiamy pieprzem .