Sposób przygotowania:
Zielone szparagi z zasmażką
Szparagi umyć. Końcówki odkroić. Gotować przez około 10-15 minut. W tym czasie przygotować zasmażkę. Czosnek drobno posiekać. Masło rozpuścić na patelni. Dodać bułkę tartą i posiekany czosnek. Szparagi wyjąć z garnka. Można wrzucić je na patelnię i wymieszać w zasmażce, lub położyć na talerzu i łyżką polać zasmażką z patelni.
![Zielone szparagi z zasmażką Zielone szparagi z zasmażką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zielone-szparagi-z-zasmazka-275164.jpg)
![Zielone szparagi z zasmażką Zielone szparagi z zasmażką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zielone-szparagi-z-zasmazka-275165.jpg)
![Zielone szparagi z zasmażką Zielone szparagi z zasmażką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zielone-szparagi-z-zasmazka-275166.jpg)
![Zielone szparagi z zasmażką Zielone szparagi z zasmażką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zielone-szparagi-z-zasmazka-275167.jpg)
Orzeł73