Sposób przygotowania:
Zołądkowiec
SER ZEMLEC DODAC ZOLTKA CUKIER I UTRZEC Z BIALEK UBIC PIANE I DODAC DO SRRA LEKKO ZAMIESZAC CIASTO ZOLTKA UTRZEC Z MARGARYNA I CUKREM DODAC PROSZEK ZMAKA OLEJ CALY CZAS UCIERAJAC Z BIALEK UBIC PIANE DODAC DO CIASTA I LEKKO ZMIESZAC CIASTO PODZIELIC NA 3 CZESCI =DO PIERWSZEJ CZESCI DODAC KAKAO =DO DRUGIEJ MAK =DO TRZECIEJ KISIEL DO FORMY NALOZYC ROWNO SRR NA SER UKLADAC LYZECZKA CIASTO KAKAOWE CZERWONE I Z MAKIEM NA PRZEMIAN TWORZAC MALE POLE SZACHOWNICY PIEC W TEMP,160-180C PRZEZ 60 MIN
misia53
monika1980113
Z BIALEK UBIC PIANE I DODAC DO SRRA LEKKO ZAMIESZAC
CIASTO
ZOLTKA UTRZEC Z MARGARYNA I CUKREM DODAC PROSZEK ZMAKA OLEJ CALY CZAS UCIERAJAC Z BIALEK UBIC PIANE DODAC DO CIASTA I LEKKO ZMIESZAC CIASTO PODZIELIC NA 3 CZESCI
=DO PIERWSZEJ CZESCI DODAC KAKAO
=DO DRUGIEJ MAK
=DO TRZECIEJ KISIEL
DO FORMY NALOZYC ROWNO SRR NA SER UKLADAC LYZECZKA CIASTO KAKAOWE CZERWONE I Z MAKIEM NA PRZEMIAN TWORZAC MALE POLE SZACHOWNICY PIEC W TEMP,160-180CPRZEZ 60 MIN
monika1980113
Henia
A MA BYĆ W EDYCJI!!!
gosia19761