lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Zrazy

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Mieso musi dochodzić pomału dlatego duśmy około 1.5 godziny i możemy sprawdzać

Zrazy Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Zrazy

 

 

Sposób przygotowania:

Zrazy
Łopatkę kroimy na 16 porcji rozbijamy przyprawiamy solą i pieprzem paprykę kroimy w paski żółtą i czerwona ser kroimy w paski i mały ogóreczek korniszon zawijamy i wykałaczkami łączymy smażymy na patelni potem zalewamy woda i dusimy do miejskości
Zrazy
Najpierw wszystko sobie przygotowujemy żeby byl blisko
Zrazy
Podsmażamy na patelni i dusimy dosyc długo ja poswięciłam na to 1,5 godziny

Tagi:

sery beza ser bezy