szalonamonia

szalonamonia

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 843]

zrazy wołowe nadziewane wątróbką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

zrazy wołowe nadziewane wątróbką

zrazy wołowe nadziewane wątróbką

Składniki:

zrazy wołowe nadziewane wątróbką

 

Sposób przygotowania:

zrazy wołowe nadziewane wątróbką
Mięso umyc, oszuszyć i pokroić na 4 płaty.Cebulę obrać i drobno posiekać.Watróbke umyć, osuszyć, drobno pokroić, podsmażyć wraz z cebulką na odrobinie masła ,a nastepnie zemlec w maszynce do miesa, doprawic do smaku solą i Farsz nakładać na płaty pmięsa,składać na pół i spinać wykałaczką.Smażyć z obu stron. Podawać z ziemniakami

Tagi:

jajko jajka