Duusiak

Duusiak

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 109]

Zrazy z karkówki

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Pyszne zrazy w tańszej wersjii. Nie trzeba drogiej wołowiny,aby zrobić pyszne zrazy.

Zrazy z karkówki Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Zrazy z karkówki

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Zrazy z karkówki
Karkówkę myjemy i osuszamy. Rozbijamy na cienkie kotlety. Przyprawiamy. Na każdy kotlet układamy:ogórka, paprykę zieloną,paprykę czerwoną i pieczarki.Zawijamy w rulon i spinamy wykałaczką. W rondelku rozgrzewamy olej i układamy zrazy. Smażyć 10 minut. Następnie zalewamy wodą dusimy 40 min. Układamy na talerzu.
Zrazy z karkówki
Składniki.

Tagi:

przyprawy