kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Zupa cebulowo-ryżowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zupa cebulowo-ryżowa, zupa cebulowo-ryżowa, zupa cebulowo-ryżowa

Zupa cebulowo-ryżowa

Składniki:

Zupa cebulowo-ryżowa

 

  • 6 cebul
  • pół szklanki ryżu
  • 1 marchewka
  • olej do zeszklenia cebuli
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Zupa cebulowo-ryżowa
Obrać cebulę i posiekać. Zeszklić na rozgrzanym oleju. Obrać marchewkę, zetrzeć. Wymieszać z cebulą i ryżem. Zalać wodą. Przyprawić. Gotować aż ryż i marchewką będą miękkie.

Tagi:

ryż