Sposób przygotowania:
Zupa Eli z soczewicy mieszanej
Kość schabową umyć,włożyć do garnka,zalać 3 litrami wody,dodać przyprawę warzywną i gotować.W między czasie obrać,umyć i pokroić w kostkę warzywa i ziemniaki.Do garnka z kością wsypać opłukaną soczewicę brązowa i gotować około 5 minut.Do zupy dodać ziemniaki,warzywa i zagotować.Dodać do zupy opłukaną czerwoną soczewicę i gotować do miękkości warzyw i soczewicy
Wyjąć kość z zupy,obrać z niej mięso i pokroić.Pietruszkę posiekać.Mięso dodać do zupy i doprawić ją maggi.Zupę nalać do talerzy i posypać natką.Smacznego!
Wyjąć kość z zupy,obrać z niej mięso i pokroić.Pietruszkę posiekać.Mięso dodać do zupy i doprawić ją maggi.Zupę nalać do talerzy i posypać natką.Smacznego!