piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Zupa groszkowo - fasolowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszna zupa groszkowo - fasolowa

Zupa groszkowo - fasolowa

Składniki:

Zupa groszkowo - fasolowa

 

Sposób przygotowania:

Zupa groszkowo - fasolowa
Do garnka wlać wodę dodać kostki rosołowe , bazylię , oregano ,odsączony z puszek groszek konserwowy ,odsączoną z puszki fasolkę szparagową , posiekana drobno natkę pietruszki , porwana na małe kawałki sałatę , do smaku sól oraz pieprz. Wszystko zagotować . W tym czasie ziemniaki obrać i pokroić , włożyć je do drugiego garnka z osoloną woda i ugotować aż będą miękkie . Gdy się ugotują przełożyć do zupy. Zupa jest gotowa należy tyko nalać do miseczek.

Tagi:

sałata fasola