Sposób przygotowania:
Zupa grzybowa wg Katarzyny
Grzyby dokładnie oczyszczamy i płuczemy. Kroimy grzyby na drobno i lekko podsmażamy na masełku. Następnie wlewamy do grzybów wodę. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulkę oraz posiekaną natkę i koperek. Wsypujemy kucharek. Gotujemy to miękkości. Zupę zabielamy śmietaną i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.
![Zupa grzybowa wg Katarzyny Zupa grzybowa wg Katarzyny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-wg-katarzyny-138885.jpg)
![Zupa grzybowa wg Katarzyny Zupa grzybowa wg Katarzyny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-wg-katarzyny-138886.jpg)
![Zupa grzybowa wg Katarzyny Zupa grzybowa wg Katarzyny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-wg-katarzyny-138887.jpg)
![Zupa grzybowa wg Katarzyny Zupa grzybowa wg Katarzyny](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-grzybowa-wg-katarzyny-138888.jpg)