Sposób przygotowania:
Zupa Gulaszowa wg eluska
Mięso pokroić,oprószyć pieprzem
obsmażyć na oliwie
żeby puściło sos.Włożyć do
garnka,zalać wodą i gotować
Na oliwie podsmażyć cebulę
dodać do mięsa razem
z pokrojoną papryką
i marchewką,pogotować
dodać przyprawę do gulaszu
Na końcu wrzucić ziemniaki
pokrojone w kostkę,odsączoną
fasolę i doprawić ostrą
i słodką papryką.
obsmażyć na oliwie
żeby puściło sos.Włożyć do
garnka,zalać wodą i gotować
Na oliwie podsmażyć cebulę
dodać do mięsa razem
z pokrojoną papryką
i marchewką,pogotować
dodać przyprawę do gulaszu
Na końcu wrzucić ziemniaki
pokrojone w kostkę,odsączoną
fasolę i doprawić ostrą
i słodką papryką.