Sposób przygotowania:
Zupa krem - porowa
Pory oczyszczamy :) Kroimy w plasterki i podduszamy na maśle, podlewamy je odrobiną bulionu i dusimy do miękkości. Pory miksujemy, następnie wlewamy do nich bulion i zagotowujemy. Dodajemy serek topiony oraz śmietanę. Miksujemy na krem. Zupę doprawiamy do smaku. Podajemy z grzankami. Smacznego!
![Zupa krem - porowa Zupa krem - porowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-krem-porowa-178112.jpg)
![Zupa krem - porowa Zupa krem - porowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-krem-porowa-178113.jpg)
![Zupa krem - porowa Zupa krem - porowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-krem-porowa-178114.jpg)
![Zupa krem - porowa Zupa krem - porowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-krem-porowa-178115.jpg)