Sposób przygotowania:
Zupa krem z rabarbaru
Obrany i opłukany rabarbar kroimy w kostkę.
Rabarbar zalewamy 50 ml wody i pod przykryciem gotujemy na małym ogniu do miękkości.
W drobną kostkę kroimy herbatniki i biszkopty. Ciastka mieszamy z słonymi pestkami słonecznika.
Galaretkę rozpuszczamy w 200 ml gorącej wody.
Ugotowany rabarbar lekko blendujemy z miodem, przelewamy do galaretki ,mieszamy.
Przekładamy na półmiski i posypujemy przygotowaną mieszanką.
Rabarbar zalewamy 50 ml wody i pod przykryciem gotujemy na małym ogniu do miękkości.
W drobną kostkę kroimy herbatniki i biszkopty. Ciastka mieszamy z słonymi pestkami słonecznika.
Galaretkę rozpuszczamy w 200 ml gorącej wody.
Ugotowany rabarbar lekko blendujemy z miodem, przelewamy do galaretki ,mieszamy.
Przekładamy na półmiski i posypujemy przygotowaną mieszanką.