Sposób przygotowania:
Zupa krem z zielonego groszku z łososiem
Przygotowujemy rosół drobiowy według własnych upodobań, najlepiej bez kostki rosołowej, na naturalnych składnikach.
Z rosołu pozbywamy się mięsa, ziela itd, natomiast warzywa zostawiamy.
Do rosołu dodajemy ziemniaki, groszek i mleko. Gotujemy do miękkości groszku i ziemniaków. Całość doprawiamy sola i pieprzem, następnie blendujemy.
Podajemy ze zwiniętym kawałkiem łososia wędzonego oraz posypanym koperkiem.
Z rosołu pozbywamy się mięsa, ziela itd, natomiast warzywa zostawiamy.
Do rosołu dodajemy ziemniaki, groszek i mleko. Gotujemy do miękkości groszku i ziemniaków. Całość doprawiamy sola i pieprzem, następnie blendujemy.
Podajemy ze zwiniętym kawałkiem łososia wędzonego oraz posypanym koperkiem.