eliza739

eliza739

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 308]

Zupa melonowo-czekoladowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Zupa melonowo-czekoladowa

Zupa melonowo-czekoladowa

Składniki:

Zupa melonowo-czekoladowa

 

 

Sposób przygotowania:

Zupa melonowo-czekoladowa
Z obranego melona wydrążyć środek z pestkami, pokroić na kawałki, zmiksować. Masę wlać do wody. Wymieszać z sokiem z cytryny. Chłodzić w lodowce przez 2 godziny. Z obranej pomarańczy usnąć białą błonkę, pokroić na półplasterki. Z kawałka arbuza usunąć pestki, miąższ pokroić w kostkę. Kawałki pomarańczy i arbuza rozłożyć na talerze, zalać wodą melonową. Posypać czekoladą.

Tagi:

czekolada