Sposób przygotowania:
Zupa misz-masz
Marchewkę, pietruszkę, seler, kalarepkę i ziemniaki pokroiłam w kostkę. Kapustę poszatkowałam a pora pokroiłam w pół talarki.
Wszystkie warzywa włożyłam do garnka ze skrzydełkami. Zalałam wodą i gotowałam 30 minut.
Dołożyłam odsączoną kukurydzę i groszek a także pokrojona w kostkę paprykę.
Gotowałam dalsze 15 minut, po czym zabieliłam śmietaną wymieszaną z koncentratem i zagotowałam.
Przed podaniem wsypałam koperek.
Wszystkie warzywa włożyłam do garnka ze skrzydełkami. Zalałam wodą i gotowałam 30 minut.
Dołożyłam odsączoną kukurydzę i groszek a także pokrojona w kostkę paprykę.
Gotowałam dalsze 15 minut, po czym zabieliłam śmietaną wymieszaną z koncentratem i zagotowałam.
Przed podaniem wsypałam koperek.
cherry
Henia
Dziękuję.