anullka7

anullka7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 514]

Zupa ryżowo-koperkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Bardzo smaczna i aromatyczna zupa,polecam

Zupa ryżowo-koperkowa

Składniki:

Zupa ryżowo-koperkowa

 

Sposób przygotowania:

Zupa ryżowo-koperkowa
Mięso umyć pokroić w kawałki,zalać wodą ,zagotować,zdjąć szumowinę. Pora pokroić w talarki,marchew,selera i pietruszkę zetrzeć na tarce,dodać do zupy,następnie dodać ryż,listek i przyprawę ,gotować aż mięso prawie będzie miękkie. Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę,gotować do miękkości ziemniaków. Koperek umyć drobno posiekać ,dodać do zupy,posypać pieprzem. Smacznego.

Tagi:

ryż