michal1995

michal1995

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 112]

Zupa warzywna

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Polecam zupe wszystkim bo jest przepyszna

Zupa warzywna Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Zupa warzywna

 

 

Sposób przygotowania:

Zupa warzywna
Kości opłukać w ciepłej wodzie a następnie włożyć do garnka i zalać zimną woda dodać ziele angielskie oraz liść laurowy, wstawić na ogień i gotować do miękkości, cebule obrać przekroić na pół i podpiec na suchej patelni. Gdy mięso będzie miękkie wyjąć je i odstawić do wystudzenia, ziemniaki, pietruszkę, oraz marchew obrać a następnie pokroić w kostkę i wrzucić do wywaru, Gotować aż warzywa staną się miękkie. Pomidory pokroić w kostkę i dodać do środka, pod koniec gotowania doprawić do smaku solą i pieprzem i zaprawić śmietaną, podawać na talerzu.
Zupa warzywna
Kości umyć następnie zalać i gotować do miękkości
Zupa warzywna
Ziemniaki obrać umyć i pokroić w kosteczke