Sposób przygotowania:
Zupa z fasolą czerwoną
Makaron gotujemy na półtwardo. Rosół drobiowy należy zagotować. Pieczarki kroimy w plastry i przesmażamy, dodajemy do zupy. Gotujemy przez 20 minut. Dodajemy paprykę ostrą oraz słodką. Fasolę przecedzamy na sitku i przepłukujemy zimną wodą. Dodajemy do reszty. Dodajemy też makaron. Doprawiamy solą, pieprzem. Przelewamy na talerze, dekorujemy szczypiorem oraz serem.
![Zupa z fasolą czerwoną Zupa z fasolą czerwoną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-fasola-czerwona-322443.jpg)
![Zupa z fasolą czerwoną Zupa z fasolą czerwoną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-fasola-czerwona-322444.jpg)
![Zupa z fasolą czerwoną Zupa z fasolą czerwoną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-fasola-czerwona-322445.jpg)
![Zupa z fasolą czerwoną Zupa z fasolą czerwoną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-fasola-czerwona-322446.jpg)