Sposób przygotowania:
Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem
Do garnka wlewamy wodę i zagotowujemy. Podudzia z kurczaka myjemy i wkładamy do gotującej się wody. Marchewki obieramy ze skórki i myjemy, kroimy w kosteczkę i dokładamy do garnka.
Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę, myjemy i wkładamy razem z mrożonymi pieczarkami po 30 minutach gotowania się mięsa. Gotujemy razem przez około 25 minut.
Dodajemy makaron, sól i po kilku minutach gotowania, wlewamy śmietankę.
Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę, myjemy i wkładamy razem z mrożonymi pieczarkami po 30 minutach gotowania się mięsa. Gotujemy razem przez około 25 minut.
Dodajemy makaron, sól i po kilku minutach gotowania, wlewamy śmietankę.
![Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-mrozonymi-brazowymi-pieczarkami-i-makaronem-593242.jpg)
![Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-mrozonymi-brazowymi-pieczarkami-i-makaronem-593243.jpg)
![Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-mrozonymi-brazowymi-pieczarkami-i-makaronem-593244.jpg)
![Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem Zupa z mrożonymi brązowymi pieczarkami i makaronem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-z-mrozonymi-brazowymi-pieczarkami-i-makaronem-593245.jpg)