smak i uczucie

smak i uczucie

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 145]

Zupa pieczarkowa z makaronem

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Smaczna zupa pieczarkowa z makaronem. Bardzo lubię zupę grzybową, a pieczarkową robię jako zamiennik.

Zupa pieczarkowa z makaronem

Składniki:

Zupa pieczarkowa z makaronem

 

 

Sposób przygotowania:

Zupa pieczarkowa z makaronem
1 Warzywa obrać i pokroić w kostkę. 2 Na patelni roztopić masło i obsmażyć chwilę warzywa 3 Bulion zagotować i włożyć podsmażone warzywa, pieczarki pokrojone w plasterki, liść laurowy, ziele angielskie . 4 Wszystko doprawić solą i pieprzem. 5 Kiedy zupa będzie już gotowa wlewamy śmietanę 6 Ugotować makaron. Zupę podać z makaronem i posypać na talerzu koperkiem.  

Tagi:

makaron