Marynata do jagnięciny

Marynaty « poprzedni | następny »
pierniczkowo - Przepis na: Marynata do jagnięciny offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 125
Marynata do jagnięciny
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Niezastąpiona do potraw z jagnięciny.


trudność: łatwe
czas:

Marynata do jagnięciny - SKŁADNIKI:

  • 1 jogurt naturalny
  • 1 główka czosnku
  • kilka gałązek rozmarynu
  • kilka gałązek kolendry
  • dowolna przyprawa do mięsa
  • sól
  • pieprz

Marynata do jagnięciny - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy, siekamy i łączymy z jogurtem naturalnym. Kilka gałązek świeżego rozmarynu i kolendry siekamy, dodajemy dowolną przyprawę do mięsa, sól, pieprz, następnie wszystko mieszamy. Tak przygotowaną marynatą nacieramy dokładnie mięso, które wstawiamy na 24 godziny do lodówki, po czym możemy już piec mięso.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Marynata do jagnięciny  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Marynata do drobiu z tymiankiem Peklowana szynka z rozmarynem Marynata czosnkowo-ketchupowa do wieprzowiny
Miodowo-paprykowe żeberka z grilla/piekarnika Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy
Papryka w zalewie wg FemmeFatale Suszone pomidory w oliwie Marynata ziołowa do mięsa
Marynata do mięsa wieprzowego Marynata miodowa do mięsa Marynowane podgrzybki

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

    Przygotowanie pełnowartościowego dania zazwyczaj wymaga sporej ilości czasu. Jednak zamiast kilkugodzinnego stania przy kuchni można wyręczyć się wielofunkcyjnym urządzeniem - Multicooker. Chcielibyście mieć taką pomoc w swojej kuchni? Weźcie udział w naszym konkursie! Do wygrania rewelacyjne Muliticookery!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

 
 Twój ulubiony wakacyjny przysmak to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane