Marynata do jagnięciny

Marynaty « poprzedni | następny »
pierniczkowo

Mistrz Kuchni
Przepisy: 126
Marynata do jagnięciny
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Niezastąpiona do potraw z jagnięciny.


trudność: łatwe
czas:

Marynata do jagnięciny - SKŁADNIKI:

Marynata do jagnięciny - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy, siekamy i łączymy z jogurtem naturalnym. Kilka gałązek świeżego rozmarynu i kolendry siekamy, dodajemy dowolną przyprawę do mięsa, sól, pieprz, następnie wszystko mieszamy. Tak przygotowaną marynatą nacieramy dokładnie mięso, które wstawiamy na 24 godziny do lodówki, po czym możemy już piec mięso.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Marynata do jagnięciny  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Złocisty łosoś marynowany Udka pieczone w marynacie z sosem teriyaki Marynowane winogrona
Marynata do karkówki Marynowana limonka na ostro Marynata do drobiu z tymiankiem
Peklowana szynka z rozmarynem Marynata czosnkowo-ketchupowa do wieprzowiny Miodowo-paprykowe żeberka z grilla/piekarnika
Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy Papryka w zalewie wg FemmeFatale

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane