Marynata do jagnięciny

Marynaty « poprzedni | następny »
pierniczkowo - autor przepisu Marynata do jagnięciny offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 125
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
Marynata do jagnięciny
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Niezastąpiona do potraw z jagnięciny.


trudność: łatwe
czas:

Marynata do jagnięciny - SKŁADNIKI:

  • 1 jogurt naturalny
  • 1 główka czosnku
  • kilka gałązek rozmarynu
  • kilka gałązek kolendry
  • dowolna przyprawa do mięsa
  • sól
  • pieprz

Marynata do jagnięciny - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy, siekamy i łączymy z jogurtem naturalnym. Kilka gałązek świeżego rozmarynu i kolendry siekamy, dodajemy dowolną przyprawę do mięsa, sól, pieprz, następnie wszystko mieszamy. Tak przygotowaną marynatą nacieramy dokładnie mięso, które wstawiamy na 24 godziny do lodówki, po czym możemy już piec mięso.



Komentarze do Marynata do jagnięciny  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy Papryka w zalewie wg FemmeFatale
Suszone pomidory w oliwie Marynata ziołowa do mięsa Marynata do mięsa wieprzowego
Marynata miodowa do mięsa Marynowane podgrzybki Ogórki małosolne 11
Sos koperkowy wg justynak223 Prawdziwki marynowane 2 Ekstrakt pomarańczowy Milutkiej
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane