Marynata do jagnięciny

Marynaty « poprzedni | następny »
pierniczkowo - Przepis na: Marynata do jagnięciny offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 126
Marynata do jagnięciny
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Niezastąpiona do potraw z jagnięciny.


trudność: łatwe
czas:

Marynata do jagnięciny - SKŁADNIKI:

Marynata do jagnięciny - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy, siekamy i łączymy z jogurtem naturalnym. Kilka gałązek świeżego rozmarynu i kolendry siekamy, dodajemy dowolną przyprawę do mięsa, sól, pieprz, następnie wszystko mieszamy. Tak przygotowaną marynatą nacieramy dokładnie mięso, które wstawiamy na 24 godziny do lodówki, po czym możemy już piec mięso.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Marynata do jagnięciny  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Marynata do karkówki Marynowana limonka na ostro Marynata do drobiu z tymiankiem
Peklowana szynka z rozmarynem Marynata czosnkowo-ketchupowa do wieprzowiny Miodowo-paprykowe żeberka z grilla/piekarnika
Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy Papryka w zalewie wg FemmeFatale
Suszone pomidory w oliwie Marynata ziołowa do mięsa Marynata do mięsa wieprzowego

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane