Marynata do jagnięciny

Marynaty « poprzedni | następny »
pierniczkowo - Przepis na: Marynata do jagnięciny offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 125
Marynata do jagnięciny
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Niezastąpiona do potraw z jagnięciny.


trudność: łatwe
czas:

Marynata do jagnięciny - SKŁADNIKI:

Marynata do jagnięciny - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy, siekamy i łączymy z jogurtem naturalnym. Kilka gałązek świeżego rozmarynu i kolendry siekamy, dodajemy dowolną przyprawę do mięsa, sól, pieprz, następnie wszystko mieszamy. Tak przygotowaną marynatą nacieramy dokładnie mięso, które wstawiamy na 24 godziny do lodówki, po czym możemy już piec mięso.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Marynata do jagnięciny  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Marynata do karkówki Marynowana limonka na ostro Marynata do drobiu z tymiankiem
Peklowana szynka z rozmarynem Marynata czosnkowo-ketchupowa do wieprzowiny Miodowo-paprykowe żeberka z grilla/piekarnika
Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy Papryka w zalewie wg FemmeFatale
Suszone pomidory w oliwie Marynata ziołowa do mięsa Marynata do mięsa wieprzowego

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane