Strona główna Pierś z kurczaka w cieście francuskim

Pierś z kurczaka w cieście francuskim

Kurczak « poprzedni | następny »
rozanka - Przepis na: Pierś z kurczaka w cieście francuskim offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 293
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pierś z kurczaka w cieście francuskim
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 4

Trochę inaczej pierś z kurczaka


trudność: średne
czas:

Pierś z kurczaka w cieście francuskim - SKŁADNIKI:

  • opakowanie chłodzonego ciasta francuskiego
  • 2 pojedyncze piersi z kurczaka
  • ogórek konserwowy
  • cebula
  • boczek wędzony
  • sól i pieprz

Pierś z kurczaka w cieście francuskim - PRZYGOTOWANIE:

Pierś rozbić jak na kotlety,posolić i popieprzyć.Na każdej piersi położyć kawałek ogórka,plasterek boczku i trochę cebuli pokrojonej w piórka. Zwinąć jak na zrazy.Ciasto podzielić na dwie części. Na każdej położyć pierś z dodatkami i owinąć ponacinać w kilku miejscach i posmarować rozmąconym jajkiem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200st. około 20-25 min. na złoty kolor.Smacznego!!!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pierś z kurczaka w cieście francuskim  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kurczak
Roladki z piersi kurczaka z papryką i z szynką Potrawka z kurczaka z papryką Pierś zapiekana pod beszamelem z leśnymi grzybami
Roladki drobiowe z brokułem Udka w czerwonym curry z morelami Placuszki z mięsem i boczniakami
Zupa krem Eli z kalarepy Kurczak z pomidorami suszonymi  cherry Zupa Eli z kalarepy z grysikiem
Mięso z kurczaka w pikantnej panierce Mięso z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym Udko faszerowane grzybami i jabłkiem

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane