ulcia21

ulcia21

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 68]

Surowka z kiszonej kapusty i z dyni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

Dynie umyc obrac i zetrzec na

Surowka z kiszonej kapusty i z dyni

Składniki:

Surowka z kiszonej kapusty i z dyni

 

  • 25dkg kapusty kiszonej
  • 20dkg dyni
  • 1papryka czerwona
  • natka pietruszki
  • 4lyzki oliwy z oliwek
  • cukier

Sposób przygotowania:

Surowka z kiszonej kapusty i z dyni
Dynie umyc obrac i zetrzec na tarce o grubych oczkach.Kapuste drobno pokroic,papryke pokroic w kostke.Skladniki wymieszac w salaterce razem z olejem.Posypac posiekana natka pietruszki

Tagi:

dynia kapusta