Surówka ze szpinaku wg adrianka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Surówkę możemy spożywać jak najczęściej,gdyż ma wolory spożywcze i lecznicze;posiada witaminy,sole mineralne.Podajemy w szklanym naczyniu.

Surówka ze szpinaku wg adrianka

Składniki:

Surówka ze szpinaku wg adrianka

 

Sposób przygotowania:

Surówka ze szpinaku wg adrianka
Zrobić sos z cytryny ,oleju,soli i pieprzu.Szpinak przebrać,umyć pod bieżącą wodą,listki porwać palcami,zaprawić sosem,aby dobrze skruszał i nasączył się nim,zostawić nawet na 2 godziny przed podaniem.Wkroić umyty pomidor,cebulkę,obrać,posiekać w kostkę a rzodkiewkę umyć pod bieżącą wodą i pokroićw krążki;wymieszać..

Tagi:

szpinak