Strona główna Zoladki drobiowe w sosie koperkowym

Zoladki drobiowe w sosie koperkowym.

Dania « poprzedni | następny »
grazka offline

Szef Kuchni
Przepisy: 84
zdjęcia: 1 z 1
Zoladki drobiowe w sosie koperkowym.
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Szybko,prosto i..smacznie.


trudność: łatwe
czas:

Zoladki drobiowe w sosie koperkowym. - SKŁADNIKI:

  • 1 kg zoladkow drobiowych
  • sol,pieprz,ziele angielskie,pol kostki bulionowej
  • garsc koperku
  • lyzka maki
  • troche smietany
  • kasza jeczmienna

Zoladki drobiowe w sosie koperkowym. - PRZYGOTOWANIE:

Zoladki wrzucic do wysokiej patelni(albo do garnka) ,zalac woda,dodac przyprawy i gotowac do miekkosci.Potem zagescic lyzka maki roztrzepanej ze smietana i krotko zagotowac.Wrzucic posiekany ,swiezy koperek,wymieszac ,dosmaczyc.
Tu-koperek mrozony .
Podawac z ugotowana na sypko kasza jeczmienna.
Mozna z ryzem,mozna z bagietka itp,itd.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Zoladki drobiowe w sosie koperkowym. (strona 1 z 1)  
msewka

msewka
offline

2010-05-22 22:06
Bardzo lubię żołądki drobiowe.Ciekawy sposób na ich podanie.5
Skomentuj
Oceń:
0
teresa.rembiesa

teresa.rembiesa
offline

2010-05-22 22:28
Tak to pięknie podane,że zgłodniałam.
Robię żołądki w sosie pomidorowym lub tylko zabielam śmietanką i daje musztardę.
Skomentuj
Oceń:
0
eli_555

eli_555
offline

2010-05-23 00:32
Pychotka.5
Skomentuj
Oceń:
0
góralka

góralka
offline

2010-05-23 19:14
W sosie koperkowym, nie próbowałam jeszcze robić. Dziękuję Grażka za pomysł.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dania
Kluski śląskie z kurkowym sosem Zapiekanka z kurczakiem, brokułem i dynią Pizza z kurczakiem i brokułami
Marchewkowe pęczotto Potrawka fasolowa z kiełbaskami Kolorowe krokiety z jarmużem
Naleśniki z karmelowym sosem i bananami Jesienny makaron z dynią Drobiowy gulasz z dynią
Czekoladowe pierogi z dynią Kolorowe risotto z dynią Kotleciki brokułowo - jajeczne

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane