Sposób przygotowania:
3 bit dayzi
Dno tortownicy i boki wykładamy herbatnikami. Na ciastka wykładamy masę krowkową i równo rozprowadzamy (aby łatwiej można było ją rozsmarować, należy puszkę na chwilę włożyć do gorącej wody). Rozprowadzoną masę przykrywamy herbatnikami. W 1/2 szkl mleka mieszamy budynie i 4 łyż cukru, a pozostałe mleko zagotowjemy. Do gorącego mleka wlewamy zawiesine budyniową i ciągle mieszając krótką chwilę gotujemy. Ugotowany budyń studzimy. Masło ucieramy mikserem na puszystą masę i stopniową dodajemy do niego ciągle ucierając wystudzony budyń. Gotowy krem budyniowy wykładamy na herbatniki. Krem przykrywamy kolejno warstwo ciastek. Śmietane ubijamy z cukrem pudrem i śmietan fixem i ponownie wykładamy na ciastka. Ubitą śmietane przykrywamy herbatnikami. Na koniec polewamy wierzch ciasta polewą i wstawiamy do lodówki na ok 1 godzinę. Smacznego.