Sposób przygotowania:
3 Bit wg laluni
1. Budyń gotujemy w 3 szklankach mleka.
2. Ostudzony budyń miksujemy z margaryną na puch (Kasia jest bardzo dobra właśnie do masy budyniowej).
3. Herbatniki układamy 6x3 wychodzi 18 szt i tak 4razy.
4. Herbatniki - masa budyniowa.
5. Herbatniki - masa krówko wa połowę puszki.
6. Herbatniki - masa budyniowa.
7. Herbatniki -śmietana ubita z śmietan-fix 2 opakowaniami
8. Posypujemy starta czekolada ja miałam miętową też smacznie wychodzi.
9. Do lodówki na 12 godzin by herbatniki zmiękły .
2. Ostudzony budyń miksujemy z margaryną na puch (Kasia jest bardzo dobra właśnie do masy budyniowej).
3. Herbatniki układamy 6x3 wychodzi 18 szt i tak 4razy.
4. Herbatniki - masa budyniowa.
5. Herbatniki - masa krówko wa połowę puszki.
6. Herbatniki - masa budyniowa.
7. Herbatniki -śmietana ubita z śmietan-fix 2 opakowaniami
8. Posypujemy starta czekolada ja miałam miętową też smacznie wychodzi.
9. Do lodówki na 12 godzin by herbatniki zmiękły .