Sposób przygotowania:
3 odcienie czekolady
Kruszymy ciastka (odkładamy 3 łyżki) a resztę zagniatamy z masłem.Wylepiamy dno tortownicy i oziębiamy do zastygnięcia.Namaczamy żelatynę.Topimy wszystkie czekolady osobno (do białej dodajemy resztę masła!).Ucieramy twarożek z cukrem i mlekiem i dodajemy żelatynę.Dzielimy go na 3 części i do każdej z nich dodajemy inna czekoladę.Ubijamy śmietanę na sztywno, dzielimy ja na 3 części i dodajemy do czekolad.Na sam spód dajemy krem z białej czekolady, na nią warstwę z czekolady mlecznej i na wierzch z gorzkiej czekolady.Wstawiamy na 3 godziny do lodówki.Górę dekorujemy wiórkami z białej i ciemnej czekolady-najpierw posypujemy delikatnie biała,potem całość ciemnej i na sam wierzch końcówkę wiórków z białej czekolady.Ozdabiamy na obrzeżu wisienkami.Smacznego!