Sposób przygotowania:
Aromatyczna zupa NapoliETAP 1:
1. Ziemniaki, marchew i pietruszkę obieramy, kroimy w kostkę, zalewamy wodą, solimy i gotujemy.
2. Mięso również kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
ETAP 2:
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na drugiej patelni na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone papryki w paski oraz obraną pokrojoną w paski cukinie.
ETAP 3:
5. Do ziemniaków dodajemy kostki, rosołowe, łączymy z mięsem oraz warzywami.
6. 10 minut przed końcem gotowania dodajemy pokrojonego na małe różyczki brokuł.
ETAP 4:
7. Fix rozrabiamy w jednej szklance zimnej wody i hartując wlewamy do zupy, doprawiamy papryką ostrą, chwilkę gotujemy.
ETAP 5:
8. Zupa gotowa.
9. Smacznego.