Sposób przygotowania:
Avocadowe łódeczki
Avocado przekrój na pół i okręcając wokół pestki rozdziel części, z których wyjmij pestkę. Wydrąż łyżeczką większą dziurkę w miąższu niż ta po pestce by zmieściło się w nią więcej kremu. Obierz owoc ze skórki. Zetrzyj skórkę z limonki i pokrój ją na cieniutkie plasterki, które ułóż na małym talerzyku. Truskawki umyj i przekrój na pół. Gruszkę obierz i pokrój na kawałki, które następnie zblenduj razem z dwoma truskawkami i miąższem avocado. dosyp łyżeczkę słodziku bądź cukru i wymieszaj. Ubij schłodzoną śmietankę ze śmietan fixem i 2 łyżkami słodziku. Jedną część wymieszaj z musem owocowym a drugą część z dwiema łyżkami kakao. Avocado wypełnij częścią z musem a na wierzchu zrób dekorację szprycą wypełnioną kremem z kakao. Połóż avocado na talerzyk z plasterkami limonki na których ułóż połówki truskawek.