Sposób przygotowania:
Awokado nadziewane sałatką.
Zrobić mini-sałatkę z pomidorka,sera mozarelli,orzeszków i listków
melisy,skropić sokiem z cytryny,oliwą,doprawić ,wymieszać.Awo-
kado umyć,przekroić na wzdłuż wpół,wypestkować,wydrążyć nie-
-co,aby włożyć w takie miseczki sałatkę włoską,a masę z wydrąż-
-onego owocu rozetrzeć na kromkach pieczywa,które też podać
prosto z pieca na stół wraz z przystawką.
melisy,skropić sokiem z cytryny,oliwą,doprawić ,wymieszać.Awo-
kado umyć,przekroić na wzdłuż wpół,wypestkować,wydrążyć nie-
-co,aby włożyć w takie miseczki sałatkę włoską,a masę z wydrąż-
-onego owocu rozetrzeć na kromkach pieczywa,które też podać
prosto z pieca na stół wraz z przystawką.