Sposób przygotowania:
Babcina babka
Na początku jajka zmiksować z białym cukrem.
Następnie dodać mąkę ziemniaczaną, krupczatkę i proszek do pieczenia.Dokładnie zmiksować.
W małym garnku rozgrzać margarynę.Gorącą dodać do ciasta.
Całość dokładnie wymieszać.
Ciasto wlać do wysmarowanej margaryną i wyłożonej papierem do pieczenia formy.
Piekarnik nastawić na temperaturę 180 stopni i piec ciasto ok.55 minut. Po wyjęciu odstawić ciasto do wystygnięcia.
Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego.
Następnie dodać mąkę ziemniaczaną, krupczatkę i proszek do pieczenia.Dokładnie zmiksować.
W małym garnku rozgrzać margarynę.Gorącą dodać do ciasta.
Całość dokładnie wymieszać.
Ciasto wlać do wysmarowanej margaryną i wyłożonej papierem do pieczenia formy.
Piekarnik nastawić na temperaturę 180 stopni i piec ciasto ok.55 minut. Po wyjęciu odstawić ciasto do wystygnięcia.
Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego.