Sposób przygotowania:
Babeczki borówkowe na cytrynowej pierzyn
Mąki wysypać na stolnicę, dodać żółtka, sól i pokrojoną na kawałki zimną Kasię. Wszystko posiekać nożem lub gdy mamy siekaczką do ciasta aż powstaną grudki. Szybko zagnieść ciasto, zawinąć je w folię spożywczą włożyć do lodówki aby się schłodziło na około 30 minut. Po tym czasie ciasto wyjąć z lodówki podzielić na 20 kulek wielkości troszkę większej niż orzech włoski. Wylepić tym ciastem foremki do babeczek i nakłuć ciasto w każdej foremce widelcem. Piec babeczki w piekarniku o temperaturze 200 stopni przez 10 minut. Wystudzone babeczki wyjąć z foremek odwracając je do góry dnem. Galaretkę dokładnie rozmieszać w wodzie i schłodzić. Gdy jest lekko gęsta dodać śmietanę i zmiksować. Wstawić masę śmietanowo galaretkową do lekkiego stężenia do lodówki. Gdy masa ma odpowiednią konsystencję przełożyć do szprycy i wycisnąć ją na babeczki. Na koniec na każdą babeczkę ułożyć borówki.