Sposób przygotowania:
Babeczki przykryte pianką kokosową.
W jednej misce wymieszaj składniki na ciasto (mąka, masło, cukier puder i żółtka).
W drugiej misce ubij pianę z białek, a następnie dodaj do niej cukier oraz kokos.
Obklej ciastem cienko wnętrze foremki, następnie dodaj ok. 1,5 łyżeczki powideł, a wszystko przykryj pianką kokosową, aż do rogów foremki. I tak aż do wyczerpania składników :) Foremek nie trzeba smarować, ponieważ skład ciasta sprawia, że babeczki można łatwo z nich wyciągnąć.
Piec przez ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni.
W drugiej misce ubij pianę z białek, a następnie dodaj do niej cukier oraz kokos.
Obklej ciastem cienko wnętrze foremki, następnie dodaj ok. 1,5 łyżeczki powideł, a wszystko przykryj pianką kokosową, aż do rogów foremki. I tak aż do wyczerpania składników :) Foremek nie trzeba smarować, ponieważ skład ciasta sprawia, że babeczki można łatwo z nich wyciągnąć.
Piec przez ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni.