Sposób przygotowania:
Babeczki z borówkami i truskawkamiCiasto i krem
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać di miski. W misce utrzeć na puch masło i cukier, następnie połączyć masę z jajkami. Na koniec wymieszać z suchymi składnikami z drugiej miski. Formę na 12 babeczek wyłożyć papilotkami, nałożyć do 2/3 wysokości. Babeczki piec ok. 20 min. w 180st. C. Wystudzić.
KREM:
Miękkie masło utrzeć z cukrem pudrem, aż się połączą i cukier się rozpuści, następnie dodać serek śmietankowy w 2-3 porcjach i połączyć z masłem. Krem schłodzić w lodówce przez ok. godzinę. Krem nakładać na każdą babeczkę przy pomocy łyżeczki lub szprycą. Na każdej babeczce ułożyć po kilka borówek oraz kawałki truskawek. Całość schłodzić.