Sposób przygotowania:
Babeczki z budyniem
Jajka gotujemy na twardo w lekko posolonej wodzie, żeby później lepiej obierało się ze skorupki. Ugotowane jajka obieramy ze skorupki, przemywamy wodą, żeby przypadkiem nigdzie nie została skorupka, a później oddzielamy od siebie żółtka i białka. Żółtka trzemy na tarce. Mąkę, cukier puder oraz niedużą ilość soli mieszamy razem, a później dodajemy do tego rozdrobnioną margarynę. Do wymieszanych składników dodajemy starte na tarce żółtka. Do tego dodajemy również kilka kropel ( według własnego uznania) zapachu waniliowego. Wszystko razem mieszamy i ugniatamy na ciasto. Wcześniej przygotowane foremki do babeczek obklejamy ciastem, a następnie wlewamy do tego budyń przyrządzony zgodnie z przepisem na opakowaniu. Babeczki pieczemy w temperaturze 180 stopni do czasu, aż zarumienią się.