Sposób przygotowania:
Babeczki z kremem i świeżymi owocami
Rozpoczynam od przygotowania kremu. Mąkę mieszam z proszkiem budyniowym, zagotowuję 2/3 mleka, w 1/3 dokładnie rozprowadzam mąkę z budyniem, wlewam na gotujące się mleko, cały czas mieszam do momentu zagotowania. Odstawiam do całkowitego wystudzenia. Gdy budyń jest zimny, miksuję go z masłem. Kruche korpusy na babeczki smaruję marmoladą. Dekorator napełniam kremem i nakładam na babeczki. Owoce myję i osuszam, następnie układam na wierzch ciastek. Można posypać tartą czekoladą lub posypać kakao. Proste, ale bardzo smaczne babeczki.
Cukiereczek13
zbysiowa
Bo babeczka dla Babeczki)) Częstuj się Kasiu:)
mysza75
2milutka
zbysiowa
Ela Dz
zbysiowa
Nie ma sprawy Elu, będę pamiętać :D