Sposób przygotowania:
Babeczki z mąki ryżowej
Do miski wbijamy jajka. Dodajemy olej i mleko i dokładnie mieszamy. W następnej misce mieszamy mąkę ryżową wraz z cukrem, cukrem waniliowym i proszkiem do pieczenia. Następnie stopniową dodajemy suche składniki i dokładnie mieszamy. Ciasto wlewamy do foremek i na środku układamy niewielką ilość dżemu. Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 stopni ok 25 minut. Smacznego!
![Babeczki z mąki ryżowej Babeczki z mąki ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-maki-ryzowej-267270.jpg)
![Babeczki z mąki ryżowej Babeczki z mąki ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-maki-ryzowej-267271.jpg)
![Babeczki z mąki ryżowej Babeczki z mąki ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-maki-ryzowej-267272.jpg)
![Babeczki z mąki ryżowej Babeczki z mąki ryżowej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-maki-ryzowej-267273.jpg)