Sposób przygotowania:
'Babeczki' z owocami
ubijamy białka, dodajemy cukier i żółtka a na końcu mąkę zmieszaną z proszkiem. Pieczemy przez pół godziny w temp 170*. po wystudzeniu wycinamy szklanką lub literatką krążki
Budyń gotujemy w 1,5 szklance mleka (dosypujemy dodatkowo 1 łyżkę cukru) i odstawiamy do wychłodzenia. Zimny budyń miksujemy z masłem, a następnie powstałym kremem smarujemy wycięte wcześniej biszkoptowe krążki.
na posmarowane krem 'babeczki' układamy przekrojone na pół winogrona oraz pokrojone w kostkę lub cząstki brzoskwinie. Nasze babeczki (ze względu na owoce) nie powinny dłużej leżeć niż 24h.
Budyń gotujemy w 1,5 szklance mleka (dosypujemy dodatkowo 1 łyżkę cukru) i odstawiamy do wychłodzenia. Zimny budyń miksujemy z masłem, a następnie powstałym kremem smarujemy wycięte wcześniej biszkoptowe krążki.
na posmarowane krem 'babeczki' układamy przekrojone na pół winogrona oraz pokrojone w kostkę lub cząstki brzoskwinie. Nasze babeczki (ze względu na owoce) nie powinny dłużej leżeć niż 24h.