Sposób przygotowania:
babeczki z owocami i budyniem
Siekamy wszystkie składniki na ciasto i zagniatamy.Zawijamy w folię i wstawiamy do lodówki na 2 godziny.
Ciastem następnie wylepiamy foremki.Wcześniej możemy je rozwałkować żeby było łatwiej wyklejać.
Foremki wstawiamy do gorącego piekarnika ( 220stopni C) na 15-20 minut.Pieczemy na złoty kolor.Budyń przygotowujemy i studzimy.Owoce myjemy i kroimy.
Babeczki wypełniamy budyniem i dekorujemy owocami.
Ciastem następnie wylepiamy foremki.Wcześniej możemy je rozwałkować żeby było łatwiej wyklejać.
Foremki wstawiamy do gorącego piekarnika ( 220stopni C) na 15-20 minut.Pieczemy na złoty kolor.Budyń przygotowujemy i studzimy.Owoce myjemy i kroimy.
Babeczki wypełniamy budyniem i dekorujemy owocami.