Sposób przygotowania:
Babeczki z pieczarkami
Masło ucieramy z serkiem mikserem, dosypujemy mąkę i s,ól, ucieramy, formujemy kulę, owijamy folią i wkłądamy na godzinę do lodówki. Wałkujemy na grubość 0,5 cm i wylepiamy ciastem foremki do babeczek. Pieczemy ok. 20 minut w temp. 180 st. c., do uzyskania złotego koloru. Na patelni rozgrzewamy oliwę, smażymy cebulę pokrojoną w kostkę, następnie dodajemy pieczarki pokrojone w plasterki i smażymy aż cały płyn odparuje, dodajemy sos pieczarkowy, mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Na oddzielnej patelni smażymy wędzoną szynkę pokrojoną w kostę, dodajemy do masy pieczarkowej. Masą napełniamy babeczki, posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku. Podajemy z czerwonym barszczem.