Sposób przygotowania:
Babka czekoladowa na mleku w proszku
Jajka ubijam wraz z cukrem i aromatem waniliowym na pusztą masę. Dodaję olej. Miksuję.
Dodaje mleko w proszku, kakao i proszek do pieczenia. Miksuję.
Formę na babkę smaruję masłem i obsypuję bułką tartą. Przelewam ciasto.
Ciasto piekę około 60 minut w 180 stopniach. Studzę. Czekoladę łamię na kawałki.
Rozpuszczam w kąpieli wodnej. Polewam wystudzone ciasto. Dekoruję wiórkami kokosowymi.
Dodaje mleko w proszku, kakao i proszek do pieczenia. Miksuję.
Formę na babkę smaruję masłem i obsypuję bułką tartą. Przelewam ciasto.
Ciasto piekę około 60 minut w 180 stopniach. Studzę. Czekoladę łamię na kawałki.
Rozpuszczam w kąpieli wodnej. Polewam wystudzone ciasto. Dekoruję wiórkami kokosowymi.