Sposób przygotowania:
Babka krucha z prażonymi jabłkami
Mieszamy w robocie sypkie produkty: mąkę, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia. Dodajemy połowę kostki margaryny Kasia pokrojoną w małe kostki, 1 jajko, mieszamy a następnie zagniatamy ciasto. Ciasto zawijamy w folię i wstawiamy do lodówki na 30 minut.Blaszkę od tarty smarujemy łyżką margaryny i zamiast mąki obsypujemy ją wiórkami kokosowymi, przekładamy masę na blaszkę, rozprowadzamy ją dokładnie rękami na całej powierzchni i obsypujemy ją w środku wiórkami kokosowymi. Na ciasto wykładamy całe opakowanie prażonych jabłek, posypujemy je musli cappucino & granolą z kawałkami czekolady, posypujemy dodatkowo wiórkami kokosowymi i płatkami czekolady. Wstawiamy blaszkę do piekarnika nastawionego na 200 stopni lub 180 stopni z termoobiegiem i pieczemy 30 minut.Studzimy ciasto i kroimy je na mniejsze kawałki.