Sposób przygotowania:
Babka z kakao i mleczkiem kokosowym
Margarynę utrzeć z cukrem na krem, następnie dodać po jednym żółtku i porcjami przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i dolewając mleko kokosowe, na koniec wymieszać z pianą z białek. Ciasto podzielić na dwie części do jednej dodać kakao. Formę do pieczenia babki wysmarować tłuszczem i przełożyć ciasto jasne, a na nie ciasto z kakao. Piec w temp. 180st do 70 min, po upieczeniu i wystudzeniu ciasto wyjąć z formy i posypać cukrem pudrem.
![Babka z kakao i mleczkiem kokosowym Babka z kakao i mleczkiem kokosowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-z-kakao-i-mleczkiem-kokosowym-183871.jpg)
![Babka z kakao i mleczkiem kokosowym Babka z kakao i mleczkiem kokosowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-z-kakao-i-mleczkiem-kokosowym-183872.jpg)
marietta