Sposób przygotowania:
Babka z serkiem homogenizowanymPrzygotowanie ciasta:

Jajka ubijamy mikserem z cukrem na puszystą gęstą masę. Ciągle ubijając dodajemy stopniowo wystudzoną margarynę. Następnie mąkę przesianą z kisielem i proszkiem do pieczenia,serek homogenizowany ,cukier o smaku pomarańczowym,sok z pomarańczy.
Przygotowanie ciasta do pieczenia:

Przygotowane ciasto wlewamy do formy na babkę wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą do 3/4 wysokości formy.
Pieczenie ciasta:

Formę z ciastem wkładamy do nagrzanego piekarnika do ok.180 stopni i pieczemy około 50 min. Po upieczeniu wyciągamy z formy i studzimy.
Etap końcowy:

Wystudzoną babkę dekorujemy lukrem przygotowanym według przepisu na opakowaniu i ozdabiamy czekoladowymi jajeczkami nugatowymi. Pozostawiamy do wyschnięcia lukru.