Sposób przygotowania:
Bagietka z grillaETAP 1:
Miękkie masło wymieszać dokładnie z rozgniecionym czosnkiem, ziołami, solą i pieprzem. Bułkę naciąć nożem w ukośne paski. Nacięcia posmarować masłem i powkładać kawałki sera i szynki.
Gotową bagietkę włożyć do nagrzanego grilla i grillować, aż się dobrze zarumieni. Wyłożyć na talerz.
Podawać na gorąco lub po przestygnięciu.
![Bagietka z grilla Bagietka z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bagietka-z-grilla-572726.jpg)
![Bagietka z grilla Bagietka z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bagietka-z-grilla-572727.jpg)
![Bagietka z grilla Bagietka z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bagietka-z-grilla-572728.jpg)
![Bagietka z grilla Bagietka z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bagietka-z-grilla-572729.jpg)